2. Bestand uploaden
3. Betalen

Disclaimer

Scriptie-printen.nl doet er alles aan om jou als klant tevreden te stellen. Wij beseffen dat een scriptie of master thesis voor jou heel veel werk is geweest en daarom ook bij de uitvoering alle aandacht verdient.

 

uitvoering, klachten

Het is onze missie om jouw scriptie op de best mogelijke manier en volgens de specificaties die je in het bestelproces hebt opgegeven uit te voeren. Mocht achteraf blijken dat wij fouten gemaakt hebben bij de uitvoering van je scriptie dan verzoeken we je binnen 7 dagen, maar liefst zo snel mogelijk, contact met ons op te nemen. Je kunt hiervoor bellen met 030-2313700 (op maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-14.30 uur) of mailen naar scriptie@kopijwinkel.nl. Vermeld altijd het ordernummer als je contact met ons opneemt zodat we de gegevens over je scriptie snel kunnen opzoeken.

 

uitvoering, annulering

Wij voeren de scriptie uit op de manier zoals je in het bestelscherm hebt opgegeven en die ook op je factuur staat. Het kan in een enkel geval voorkomen dat een bepaald onderdeel niet voorradig is. Bij voorbeeld: je hebt bij inbinden gekozen voor een witte linnen rug en deze is niet voorradig. Wij proberen dan eerst contact met je op te nemen om een alternatief voor te stellen. Kun je niet met dit alternatieve voorstel akkoord gaan dan heb je het recht je bestelling te annuleren en ontvang je binnen 7 dagen het betaalde geld retour op dezelfde rekening waarvan je de iDeal betaling hebt gedaan.

In het geval we je niet kunnen bereiken voeren wij de scriptie uit met een alternatief dat wij het beste vinden passen bij je scriptie (in bovenstaand voorbeeld met een zwarte linnen rug in plaats van een witte.) Daarbij mag je rekenen op onze grote ervaring in het uitvoeren van scripties. In dit geval heb je geen recht op retour omdat we je scriptie binnen de gewenste termijn hebben geleverd.

 

recht van retour

De producten die je bij scriptie-printen.nl bestelt behoren wettelijk gezien tot “zaken die tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de koper.” Hiervoor geldt niet de wettelijke bedenktermijn van 30 dagen bij internetaankoop. Dit betekent dat je je scriptie niet kunt retourneren en je geld kunt terugvragen mocht je er achteraf van af willen zien.

 

[21 augustus 2013]