2. Bestand uploaden
3. Betalen

Hoe 't werkt

Op deze website bestel je eenvoudig één of meer gedrukte exemplaren van je scriptie.

 

Er zijn maar 3 stappen:

 

1. selecteer de opties voor je scriptie

In één scherm selecteer je de opties voor kleur, zwart-wit, papierdikte en manier van inbinden. Iedere keer als je op dit scherm iets wijzigt, zie je wat voor gevolgen dit heeft voor de kosten van je scriptie. Zo kun je de kosten eenvoudig aanpassen aan je budget. Het minimumbedrag van een bestelling is € 12,50.

 

2. upload je scriptie

Het bestand dat je upload moet een PDF document zijn waarin alle pagina's van je scriptie zitten, inclusief voorkant, blanco pagina's op de juiste plek als je scriptie dubbelzijdig moet worden afgedrukt en eventuele bijlagen. Heb je verschillende PDF's? Geen probleem: zorg er dan voor dat de bestanden duidelijke namen hebben, zoals 'voorkant' of 'hoofdstuk 1' of 'bijlage 1' zodat duidelijk is wat de volgorde is. Maak van de PDF's één ZIP-bestand (met de extensie .zip) en gebruik die om te uploaden.

 

3. vul je persoonlijke gegevens in en betaal

Vul je naam, adres en telefoonnummer in voor de verwerking van de opdracht. Inloggen met een gebruikersnaam en wachtwoord is niet nodig.

Betaal via iDeal, dus door een directe overschrijving van je bankrekening. Voor de betaling van je scriptie kom je op de vertrouwde en beveiligde pagina van je eigen bank terecht. Na afronding van je betaling keer je terug naar deze site.

De scriptie wordt nu geprint, ingebonden en bezorgd op het aangegeven adres. Of hij ligt voor je klaar in onze winkel als je hem op wilt komen halen. Tijdens het hele proces ontvang je 3 mails. 1: na het uploaden/bestellen, 2: wanneer je scriptie in productie is genomen en 3: wanneer het klaar is.

 

FAQ

waar moet mijn document aan voldoen?

Zorg dat je document A4 is (210 x 297 mm). Wanneer je document het formaat US Letter (215 x 279,5 mm) heeft zetten wij dat om naar A4, daarbij verlies je links en rechts 2,5 mm van je opmaak. Documenten die aflopend zijn opgemaakt (d.w.z.: afbeeldingen lopen tot aan de rand van het papier) krijgen automatisch een witrand van ongeveer 3-4 mm. Daar kunnen wij op dit moment helaas nog niets aan veranderen. Zet geen belangrijke tekst of afbeeldingen binnen 1,5 cm van de linkerkant; door het inbinden kan deze informatie bedekt worden.

 

mijn scriptie heeft een ander formaat/ik wil een aflopende voorkant/…., kan die dan toch geprint worden?

Geen probleem, we houden van afwijkende dingen! Alleen kunnen we dat niet via deze website verwerken. Wat je kunt doen: mail je bestand naar scriptie@kopijwinkel.nl en omschrijf in de mail wat je precies wilt. Wij bekijken wat er mogelijk is (meestal alles) en sturen je een prijsopgave. Als die akkoord is sturen we een link voor een iDealbetaling. Daarna maken we je scriptie en sturen deze (indien gewenst) naar je op. Verwerkingstijd is 1-2 dagen excl. de verzending. Je kunt ook langskomen bij De Kopijwinkel.


wanneer is mijn scriptie klaar?

 

Uploaden vóór 10.00 uur (ma t/m vr): Je bestelling wordt dezelfde dag nog geprint en verstuurd met Post.nl. Bij keuze voor afhalen kun je de scriptie dezelfde dag tussen 16.00 en 17.30 uur afhalen in de winkel (Lange Smeestraat 41-43, Utrecht).

Uploaden na 10.00 uur (ma t/m vr): Je scriptie wordt de volgende werkdag geprint en verstuurd met Post.nl. Heb je gekozen voor afhalen dan kun je de scriptie de volgende werkdag na 16.00 afhalen.

Uploaden in het weekend: Je bestelling wordt op maandag geprint en verstuurd met Post.nl. Bij keuze voor afhalen kun je de scriptie maandag tussen 16.00 en 17.30 uur afhalen in de winkel (Lange Smeestraat 41-43, Utrecht).

 

hoe zit het met de kwaliteit?

Wij printen op 80 grams Navigator papier, één van de allerbeste kwaliteiten printpapier. Dit papier heeft het FSC keurmerk voor verantwoord bosgebruik, net als trouwens alle andere papiersoorten die wij gebruiken.

 

wat gebeurt er met de door mij geuploade bestanden?

De bestanden die je uploadt staan op de beveiligde FTP-server van de hosting provider. Wij downloaden ze daar van af om ze te kunnen printen. Na 3 maanden worden alle bestanden zowel van de FTP-server als onze lokale server verwijderd. Wanneer je ze eerder dan 3 maanden verwijderd wilt hebben stuur ons dan even een berichtje: we verwijderen ze dan direct. Let wel: wanneer wij de bestanden verwijderd hebben vervalt je recht op een claim over eventuele printfouten aangezien wij dan niet meer kunnen checken hoe het bestand er uit zag dat wij geprint hebben.

 

en als er iets misgaat?

In onze disclaimer vind je informatie over eventuele klachten, annulering en retouren.